15 Last Minute: Нови костими за капење од H&M

Ако сеуште не си купивте костим за капење за ова лето, Х&М тукушто ја лансираше новата колекција на костими за капење која ги погодува сите вкусови.

Од трендовски модели со морнарски конец до едноделни костими со една раменица, проверете во фотогалеријата што ни нуди оваа популарна модна марка.

Што се однесува до детаљите, и понатаму доминираат карнерите, асиметричните модели, но и враќањето на минималистичкиот стил.

x

Check Also

Руралните жени од Росоман во расчекор помеѓу традициите и сонот за современ живот 

Руралните жени од Росоман сакаат да бидат економски независни. Врз основа на податоците на ООН, жените на планетата главно не поседуваат земја, но главно  ја обработуваат, немаат капитал, но работат повеќе за по ...