црвени јаболки декорирани со гранчиња од бор - совршен украс на масата

15 „направи сам“ идеи за празнично декорирање на трпезата (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Деновите до Новата година и Божиќ веќе се бројат, а многумина размислуваат за оригинално украсување на трпезата во духот на Новата година и Божиќ.

Пријатна атмосфера на трпезата може да создадеме едноставно и евтино, со малку имагинација и труд. Ако сте барем малку инвентивни, ви носиме 15 интересни идеи како да ги пречекате блиските гости на празничниот ручек или вечера.

Идеите се едноставни, брзи и имаат огромен ефект! Инспирирајте се од фотогалеријата.

x

Check Also

Еко-Свест: Дрвото можеби грее најевтино и најубаво, но е тивок убиец

Поради намалената економска моќ дури три четвртини од населението во земјава се ...