Дневни архиви: 26/06/2018

Адор Голд – златарница со душа во срцето на Старата скопска чаршија

Тоа што „Адор Голд“ го прави поразличен од конкурентните марки за златен накит е во традиционалноста, иновативноста и уметноста вткаена во секое парче накит кое светка од нивните полици. Во семејниот бизнис на Елза и Енди Аџија страста за накитот ...

Повеќе »

Листа на желби: Две летни блузички од &Other stories

На нашата листа на желби ги ставаме двете летни блузи од &Other stories. Со интересна нијанса и трендовско едно рамо, блузичките ги носиме за летните забави и свечености, иако не се резервирани само за посебни пригоди. На секоја модна комбинација ќе ...

Повеќе »