Дневни архиви: 15/09/2018

OTTIMO… приказната за пеперушките

Инспирирано од Италија, креирано во Македонија може да резултира со нешто одлично, извонредно или на италијански OTTIMO. OTTIMO е приказна за пеперушките или „лептир машните“ како многумина милуваат да кажат, повеќе од моден додаток со кој префинетиот стил е интимно ...

Повеќе »

Bada Boom vol. 1 во Капан Ан

Почнувајќи од 22.09 – сабота, на македонската сцена се појавува нов бран на забавни настани под името „Бада Бум“. Првата забава ќе се одржува во Капан Ан, Скопје, со почеток на полноќ. Идејата на „Бада Бум“ забавите е да ја ...

Повеќе »