Дневни архиви: 08/12/2018

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА дел од Винтерленд на Плоштад Македонија во Скопје

Државна лотарија на Македонија како компанија која негува да биде близу до играчите на игрите на среќа, оваа година ќе биде дел од Новогодишното празнување на Плоштад Македонија во Скопје,во рамки на настанот Винтерленд кој ќе трае до 07.01.2018 година. ...

Повеќе »