Дневни архиви: 16/12/2018

Роденденски пињати за совршена „фиеста“ за мали и „големи“ деца

Кај децата од соседството има „фиеста“. Можеме да ги чуеме нивните восхитени гласови како извикнуваат: „Дале! Дале! Дале!“ . Ѕиркаме во нивниот двор и забележуваме дека едно шарено магаренце виси закачено на една гранка. Едно дете со врзани очи удира ...

Повеќе »