Дневни архиви: 25/08/2019

ГОЛЕМИ ПОПУСТИ во Red Star!!!

Долгогодишниот бред Ред Стар, кој од минатата есен, освен низ специјализираните продавници и маркети, веќе е достапен преку своите брендирани продавници низ нашата држава, го објави големиот попуст кој започнува од утре, 26ти август и трае до 15ти септември. Фантастични ...

Повеќе »