Daily Archives: 13/12/2019

Тренд на неделата: Чизми од брендот INUIKII

За тренд на неделата ви ги препорачуваме чизмите од брендот INUIKII. Швајцарско-шведски тим со полна пареа и ентујзијазам стои зад брендот INUIKII со цел да ја претворат вашата зима во пријатно и магично искуство! Достапни се во продажба и во онлајн ...

Read More »

Новата рекламна кампања на Сен Лоран ги обедини моделите од различни генерации

Le Smoking 2019 #YSL28 кампањата обедини модели од различни генерации. Познати лица се главни ѕвезди во новата рекламна кампања на Сен Лоран, фотографирани од Јурген Телер. Во кампањата учествуваат моделите Кејт Мос, Анја Рубик, Наоми Кемпбел, Стела Тенант, Лија Кебебе, Фреја Беха ...

Read More »