Daily Archives: 22/12/2019

Промовирана книгата за деца „Брзосплетковска 63 и случајот со смрдливите чорапи“ од Катерина Трајановска

Во претпразничниот амбиент на книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македонија“ вчеравечер (20 декември) беше промовиран новиот роман за деца „Брзосплетковска 63 и случајот со смрдливите чорапи“ од авторката Катерина Трајановска. Книгата која е во издание на „Либи“, дел од „Арс Ламина ...

Read More »

Истражување: Кои се новите потрошувачки трендови?

Денес потрошувачот е многу повеќе инволвиран во процесот на купување него било кога порано. Тој е едуциран, скептичен и бесрамно коментира! Настрана од тоа, тој ги одбира производите кои се фокусирани на превентивното здравје, практичноста, и секако, квалитетот. Сето тоа ...

Read More »

„Cozy“, чувар на најубавите спомени… бидејќи малечките брзо растат

Се сеќавате ли на моментот кога ви кажаа дека ќе станете родител, се сеќавате ли на денот кога семејството ви стана побогато за уште еден член, а од тој момент сите погледи беа вперени кон него/неа. Првиот сон на малечкото ...

Read More »