Daily Archives: 28/12/2019

Совети за организирање на мени за совршена празнична трпеза

Во подготвувањето на новогодишната трпеза треба да уживаме, а целиот ритуал треба да ни претставува задоволство, а не тешкотија. Подготвувањето на јадењата секако дека може да помине без стрес ако на време го испланираме менито кое ќе биде сервирано. Еве ...

Read More »

Направете сами снежни капки

Разубавете го домот за новогодишните празници. Искористете една гранка од дрво која претходно добро сте ја измиле и ставете ја во висока вазна која веќе ја имате дома. На гранката со спреј направете вештачки снежец или пак искористете памук од ...

Read More »

Кој тип на празнична личност сте вие?

Додека некои сакаат празниците да ги поминат во топлината на својот дом , други  имаат желба да ја сменат средината, па празниците им се вистинска можност за патување. За поминување од секојдневно во празнично расположение на некои им е потребно ...

Read More »

Revalid®: Уште неколку дена до крајот на наградната игра за да освоите патување во Швајцарија

Имате уште неколку дена да купите еден од производите на Revalid® и да бидете потенцијален добитник на незаборавен викенд за двајца во Швајцарија. Токму вие може да ја изберете дестинацијата, поточно да заминете на прекрасните швајцарски Алпи,  да го почувствувате  духот на космополитскиот ...

Read More »