Дневни архиви: 23/02/2020

Подарете можност за СРЕЌА ПЛУС и вратете се со еко скутер од 10-от Саем за венчавки

Трендот за дарување – СРЕЌА ПЛУС, не води на 10тиот – јубилеен Саем за венчавки, каде веќе традиционално, Државна лотарија нуди можности за купување подарок инстант лозови во специјално дизајнирани коверти. Овој пат Државна лотарија за посетителите на саемот подготви ...

Повеќе »