Дневни архиви: 14/03/2020

Попис за пазарување, што се ни е потребно за 14 дена самоизолација?

Најлошото нешто што може да го направите во текот на глобалната пандемија на коронавирус е непотребно да натрупувате храна и други козметички производи во својот дом. Еве што ви е неопходно и што навистина ќе користите. Средство за дезинфекција на ...

Повеќе »