Дневни архиви: 09/04/2020

5 идеи за фотографии и видео предизвици со Huawei P40 lite и неговата четирикратна камера од 48 MP

Фотографијата игра важна улога во животот на секого. Преку нив можеме да го истражуваме светот околу нас и да доживееме моменти од различни перспективи. Исто така, ни помагаат да зачуваме вредни спомени, како и да ги споделиме искуствата со другите. ...

Повеќе »

Добрата хигиена во секој дом е избор

Многу работи се ценат и посакуваат, но ништо не е повредно и поценето од концептот дека домот е посакуваниот “храм” на удобноста, пријатната атмосфера, омилено место кое ни дозволува во целост да уживаме во сопствената приватност со омилените активности и луѓето ...

Повеќе »

Не треба да излегувате надвор за да ги носите овие фустани од & Other Stories

Иако многумина ќе ја поминат оваа пролет во домашна изолација, тоа не значи дека дома треба да носите само пижами. Пролетните фустани од & Other Stories се пријатни за домашна атмосфера, а совршени за виртуелни средби. Пролетната/летна колекција на & Other Stories ...

Повеќе »