Дневни архиви: 23/04/2020

Правилна хидратација на кожата е клучот за нејзиниот сјаен изглед

Како да го вратите полниот сјај на дехидрираната кожа? Кожата е сложен дел од телото на кое му е потребна вода за правилно да функционира. Кога нејзиниот природен заштитен слој е оштетен, таа ја губи влажноста и станува склона на ...

Повеќе »