Дневни архиви: 24/04/2020

10 врвни технологии кои ги има Ultra Vision Leica камерата на Huawei P40 Pro

Фотографијата е универзален јазик. Од нивното претставување, флегшип моделите на сериите P на Huawei станаа најдобар партнер на аматерите и на професионалците. Секој уред од P серијата нуди уникатно фотографско искуство за своите корисници, благодарение на сè пософистицираниот и моќен ...

Повеќе »

Кои се симптомите на нарушена цревна флора и како да се реагира

Нездравите навики во исхраната се една од главните причини за нарушената рамнотежа на цревната флора. Несоодветната исхрана првенствено вклучува генетски модифицирани производи, кои предизвикуваат огромно оштетување на добрите бактерии, а со тоа ги фаворизираат лошите. Преголемиот раст на штетните бактерии ...

Повеќе »