Daily Archives: 04/05/2020

Grouper нуди помош на бизнисите со бесплатни онлајн продавници

Grpouper во соработка со Mastercard ги охрабрува компаниите да се преориентираат кон онлајн пазарот, нудејќи можност за бесплатнo користење на новата платформа Grouper Online Shopping Mall за малите и средни бизниси кои сакаат да пристапат кон соработка во текот на месец ...

Read More »

Нова, бесплатна и иновативна СКМ ВИРТУЕЛНА ТРКА – Трка за забава!

Доколку во овој период на седење дома ви недостасуваше трчањето и адреналинот кој доаѓа со него, Виз Ер Скопски маратон доаѓа со одлична идеја да се протегнете и да го разбудите спортскиот дух во себе. На забавен и креативен начин, ...

Read More »

Хелен Мирен од домашна изолација: Пензионерка? Не размислувам за тоа

Британската славна глумица Хелен Мирен се наоѓа во домашна изолација во САД. Но, постојано е активна на социјалните межи. Хелен Мирен чита поезија, повикува на солидарност и сака да се врати на работа: ја чекаат нови филмови и нови битки. ...

Read More »