Daily Archives: 15/05/2020

Започнува продажбата на спектакуларниот HUAWEI Mate Xs и на македонскиот пазар

 Од вчера, најиновативниот производ до сега, се продава ексклузивно во продажните салони на Македонски Телеком. Од вчера, претставникот на новата генерација смартфони на преклоп HUAWEI Mate Xs станува достапен за македонските потрошувачи, заедно со ВИП услугата за оние кои прв пат ...

Read More »

ПРОДАВНИЦИТЕ НА FASHION GROUP ГИ ОТВОРИЈА СВОИТЕ ВРАТИ ЗА КУПУВАЧИТЕ

Продавниците на сите брендови на Fashion Group низ земјава од денес се и официјално повторно отворени. Со разлабавувањето на мерките за заштита од корона вирусот и отворањето на трговските центри, продавниците на Fashion Group соодветно подготвени и опремени ги очекуваат ...

Read More »