Дневни архиви: 26/06/2020

Атрактивна понуда на А1 Smart Home пакетите

А1 Македонија со нова намалена промотивна месечна претплата на Smart Home пакетите, како и на сите паметни уреди кои можат да се комбинираат согласно потребите на корисниците. Smart Home решенијата се состојат од паметни електрични уреди за управување во домаќинството ...

Повеќе »

Колку се опасни крлежите и какви проблеми можат да предизвикаат

Крлежите од родот Ixodes  се преносители на бактерија Borellia burgdorferi причинител на Лајмска болест попозната како борелиоза. Заболувањето го добило името по градот Лајм (Lyme), САД, каде за првпат е откриен голем број случаи со борелиоза. Крлеж кој не е ...

Повеќе »