Daily Archives: 20/08/2020

Заморот прави да бидеме за пет години постари

Стареењето најчесто предизвикува страв кај многу жени, а најновото истражување тврди дека жените се чувствуваат постари за 5,4 години на крајот на еден заморен ден. Истражувањето е правено на жени над 35 годишна возраст кои имаат прилично напорен ден. Иако ...

Read More »

HUAWEI Assistant – TODAY ја доби светски познатата награда за дизајн „Red Dot” 2020

Huawei Assistant – TODAY е награден со „Оскар“ во дизајнерската индустрија – наградата „Red Dot“ на „Brand & Communication Design“. Наградата Red Dot е една од трите светски награди за дизајн, заедно со наградата IF Design (Германија) и Меѓународните награди ...

Read More »