Дневни архиви: 26/10/2020

Единствената овластена Ветеринарна болница со нови простории за сместување и нега на животни со најсовремени третмани

Нови простории и опрема од денеска се во функција на Универзитетската ветеринарна болница за општи и специјалистички прегледи на домашните миленици. Болницата е опремена со најсовремена апаратура која е интегративен дел од Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје. – Универзитетската ветеринарна болница сега има на ...

Повеќе »