Дневни архиви: 27/10/2020

Станарите во старечкиот дом во Берово градат мостови и пријателства

– Веќе шеста година сум тука, има место за рекреација. Домот е на убаво место, околината е многу убава, има место за пешачење, слободни сме, кои сме моќни да можеме да одиме, дозволено ни е, не сме за ништо спречени, вели  Натка ...

Повеќе »