Дневни архиви: 29/10/2020

Ѓорѓи: Мојот живот сам го менувам, затоа што сакам да го сменам

– Процесот е за мене едноставен, многу битен, тука добив еден лесен почеток, многу лесен нов живот далеку од зависноста. Гледате дека тука работиме, стекнувам нови работни навики, работи што не сум ги работел надвор, тука ги сознав и можат ...

Повеќе »

Додајте шик стил на секојдневната облека! Надградете го вашиот стил со модни додатоци и Huawei Watch GT 2 Pro

Паметните часовници во последно време стануваат сѐ попопуларни, главно поради нивната разновидност и мноштво корисни функции. Но, сепак е прашање дали е соодветно да се носат во поформални прилики, како на пример во комбинација со формален костум. Huawei Watch GT 2 Pro ...

Повеќе »