Дневни архиви: 02/11/2020

Искуството на купување преку Интернет сè повеќе личи на одење во вистинската продавница

Купувањето во продавница за многумина сѐ уште е прв избор кога станува збор за набавка на посакуваните нешта. Но, со оглед на променетите услови и оние кои се приврзаници на традиционалниот начин на шопинг веќе се преориентираа кон онлајн продавниците. ...

Повеќе »