Дневни архиви: 03/11/2020

Од кои спортови ќе имате најголема полза? Huawei Watch GT 2 Pro е совршен придружник за сите!

Бурните времиња не треба да ја намалат физичката активност, туку треба да нѐ мотивираат да вежбаме, или да започнеме со вежбање. На крајот на краиштата, не се работи само за нашиот изглед, туку и за целокупното здравје и благосостојба. Без разлика на ...

Повеќе »

Samsung ја претставува SmartThings Find, новиот начин за брзо и едноставно лоцирање на Galaxy уредите

Компанијата Samsung Electronics ја воведе SmartThings Find, новата услуга која што помага во брзо и едноставно лоцирање на Galaxy уредите. По пријавувањето на шест милиони корисници низ Кореја, Велика Британија и САД за ран пристап на сервисот, SmartThings Find е подготвен за глобално ...

Повеќе »