Дневни архиви: 05/11/2020

Што може да направите за време на 5 минутната пауза од учење?

Речиси секој студент знае колку е тешко да се најде мотивација за учење, соодветно време, желба и концентрација. Некој учи наутро, некој исклучиво навечер, некому пречи друштво и бучава, некому не. Но, едно нешто околу кое сите се согласуваат е ...

Повеќе »