Дневни архиви: 19/11/2020

Халкбанк брои над 17.000 донирани садници низ македонските градови во тек на една година

Во склоп со својата иницијатива за зачувување на животната средина и подигање на еколошката свест, платформата HalkEco, Халкбанк АД Скопје достигна број од 17.000 засадени дрвjа во периодот од стартување на еко платформата, од октомври минатата година до денес. Од првата ...

Повеќе »

Лебот Рустика на „Жито Лукс“ повторно достапен  

  Најголемиот македонски производител од мелничко-пекарската индустрија, „Жито Лукс“ внесува уште еден производ во своето портфолио. Станува збор за лебот  Рустика од линијата Фурнаџиски лебови кој е повторно достапен во продажните места на производите на компанијата. Лебот Рустика, омилен на многу ...

Повеќе »