Дневни архиви: 04/02/2021

Државна лотарија додели автомобил BMW X1 од инстант лозот Мини и Макси

Државна лотарија продолжува да ниже среќни приказни кои ги раскажуваат нашите најсреќни добитници. Токму една таква приказна денес споделивме со семејството Софрониевски  од Кичево, на кое му ги предадовме клучевите од прекрасниот автомобил BMW X1. Јасмина и Љупчо ни ја раскажаа  својата ...

Повеќе »

Зошто пушиме – навика, зависност или да се биде во тренд?

Многу често линијата помеѓу навиката и зависноста е тенка, па дури и некогаш нејасна. Навиката би можеле да ја објасниме како рутинско или редовно однесување, што станува сè потешко да се откаже колку подолго истото тоа однесување се практикува. Најдобар ...

Повеќе »