Дневни архиви: 25/02/2021

Сѐ што ви треба, само со еден клик

Безбедно, брзо, прилагодливо, лесно, во било кое време, од било кое место. Сѐ ова е синоним за онлајн купување. Кај нас иако сѐ уште се доста застапени навиките за набавување на потребните или посакуваните нешта од самите продавници, делумно поради ...

Повеќе »

Fitify и Mood Messenger се меѓу првите апликации создадени од независни европски развивачи за паметниот часовник Huawei Watch GT 2 Pro

Fitify е важен додаток на сопствената фитнес апликација на компанијата, достапна во AppGallery Популарната фитнес апликација Fitify е меѓу првите апликации од независни развивачи во Европа за уреди за носење на Huawei. Таа е важен додаток на сопствената фитнес апликација на ...

Повеќе »