Дневни архиви: 03/03/2021

Дали ја заштитивте нежната детска кожа од првото сонце!

Мартовските сончеви зраци бараат и неопходна заштита! Повеќето од нас изминативе месеци ги поминаа дома од повеќе разумни причини. Меѓутоа зголемените температури, убавото и сончево време се повеќе не “мамат”, деновиве времето да го поминуваме надвор на отворено. Но, бидејќи ...

Повеќе »