Дневни архиви: 04/03/2021

Нова линија на модни додатоци на Росица Мршиќ

Дизајнерката Росица Мршиќ дизајнираше нова, ‘limited edition’ линија на впечатливи модни марами со авторски принт за претстојната сезона. Овие модни додатоци ја одразуваат и нагласуваат женственоста преку современиот и уметнички потпис на дизајнерката, и се можност пошироката модна публика да ужива ...

Повеќе »