Дневни архиви: 10/04/2021

2 супер состојки што треба да ги консумирате – хељда и амарант

Во ова бурно време во кое живееме, „новото нормално” придонесе да научиме како побргу да се приспособиме, да создадеме нови навики, нов начин на работа и на контакти, или, пак, да почнеме да внимаваме на она за што можеби порано немавме време ...

Повеќе »

Мет Мури: „Што ако…?“ е книга што ги учи децата на најголемата вештина на 21 век – љубопитноста  

„Што ако…?“ од Мет Мури и Ендрју Р. Мекхју e книга што е полна со интересни прашања, но конципирана е на тој начин што го мотивира читателот да размислува и сам да дојде до одговорот со што ја поттикнува сопствената ...

Повеќе »