Дневни архиви: 15/04/2021

HONEY BADGER- Домашен спортски бренд по светски стандарди

HONEY BADGER е прв македонски спортски бренд кој е создаден да ги инспирира најхрабрите и најупорните. Станува збор за бренд кој е со 100% македонско производство и кој ги поместува предрасудите за македонските производи посебно во текстилната индустрија. Приказната за Honey ...

Повеќе »

Quilling time, филигранска уметност од хартија во вашиот дом

Уживаме во уметноста во сите нејзини форми. Секоја уметност бара посебно внимание, љубов и трпение, но квилинг уметоста бара целосно посветување од почетокот до самиот крај на изработката, без опуштање, без простор за пропусти. Благодарение на моќта на социјалните медиуми ...

Повеќе »