Дневни архиви: 15/05/2021

Со Mastercard World на Халкбанк чувствувајте се како ВИП патник во над 800 аеродроми во светот

Без разлика дали патувате службено, туристички или одите на одмор, секогаш можете да се чувствувате како ВИП патник. Додека го чекате вашиот лет, можете да уживате во ексклузивниот бесплатен пристап, консумација и спокојството што го нудат  аеродромските ВИП салони. Потребно е само да ...

Повеќе »

СОЗДАДЕНИ ПРВИТЕ ВИБЕР СТИКЕРИ СО МАКЕДОНСКИ ЗНАКОВЕН ЈАЗИК

Со цел да се поедностави мрежната комуникација помеѓу младите со оштетен слух и говор, но и да се им доближи знаковниот јазик на сите други корисници на комуникациската мрежа Viber, учениците од државниот центар „Партенија Зографски“ учествуваа во изработка на ...

Повеќе »