Daily Archives: 13/06/2021

Река од тркачи низ Скопските улици на денешната трка HalkEco Скопје Трча 10КМ

Денес се одржа традиционалната трка HalkEco Скопје Трча 10КМ, на која учество земаа околу 1000 тркачи. Оваа трка, како единствена градска брза трка, е мотивација на сите учесници, кои го даваат максимумот од себе, да продолжат со тренирање, вежбање и ...

Read More »