Daily Archives: 13/07/2021

Денес во Кан, ревија филмови и награда во чест на Димитар Николов-Таки  

Ревија од победнички кратки остварувања од „ Мобил фестивал“- Меѓународниот фестивал на филмови снимени со мобилен телефон, ќе се одржи денес, 13.јули во 15 часот, во киното на хотелот „Идн“ , на Филмскиот маркет на Канскиот филмски фестивал. Во рамките ...

Read More »