Daily Archives: 16/09/2021

Кристина Арнаудова со нов хуманитарен проект

Од 19ти Септември, недела, во 20часот ќе почне со емитување хуманитарниот ТВ проект ,,Проект куќа со Кристина“ на Телма телевизија. Еве што вели Кристина за проектот: “Овој тв проект се работеше во текот на изминатата година. Почнавме со работа во ...

Read More »

ЕXPO 30, вечерва и утревечер во музејот на современа уметност

ЕXPO 30 е настан по повод 30 години независност кој  ги спојува македонските мода, музика и компании, со модни ревии на македонски дизајнери, документарец, диџеј сетови и дегустација на македонски производи на Expo 30. По повод одбележување на 30 години ...

Read More »