Daily Archives: 17/09/2021

Прв ден од модниот настан на EXPO30 [ГАЛЕРИЈА]

Вчера, 16 септември се одржаа модните ревии на Никола Ефтимов, „Лудус“, Росица Мршиќ, Евгенија Зафировска и Нела Тодоровска – „Маригуча“. Диџеите кои ги збогатија ревиите со музичка подлога се: Зоки Бејбе, Бранчез, Флудер, Дела и Маци. Погледнете ги фотографиите од ...

Read More »