Daily Archives: 18/09/2021

Завршна вечер на EXPO 30

Заврши ЕXPO 30 –  настан кој во фокусот ја прикажа македонската мода, во организација на Боттега Евенти. Оваа втора вечер се претставија Лидија Геогиева, Силвија Михајловска-Алшар, Митко Занов, Јована Филиповиќ и Тања Кокев. За музиката се погрижија диџеите: Соул Кејс, ...

Read More »