Daily Archives: 19/10/2021

Дали и колку е безбедно тренирањето за време на бременоста

Кога станува збор за вежбање за време на бременоста, понекогаш на трудниците навистина им е тешко да одлучат кого да послушаат затоа што сите имаат по некој различен совет. Еве што советува фитнес-експертот Роузи Стокли во врска со вежбањето за ...

Read More »

Внимавајте со диетите: Метаболизмот е побавен со секој загубен килограм!

Најтешко слабеат оние кои сакаат да „симнат“ малку килограми, поточно 2 – 3 килограми, а вежбањето тука не помага многу, тврдат истражувањата. Ако се борите со вишокот килограми, добро е да знаете дека намалениот внес на калории дава поголеми резултати отколку ...

Read More »