Daily Archives: 20/10/2021

Што треба да смените за да го забавите стареењето на лицето

Создавањето на брчки многу зависи од типот на кожата, но и од лошите навики. Еве ги причините поради кои брзо ви се создаваат брчки на лицето. Појавата на брчките е неминовна. Секако, тоа многу зависи од типот на кожата, но ...

Read More »

Три техники кои ќе ви помогнат да заспиете за само една минута!

Веројатно веќе знаете некои трикови како што се избегнување на кофеин пред спиење. Но ако сè уште имате проблеми да заспиете, пробајте ги овие трикови. 1. Опуштање на мускулите Физичката напнатост може да биде причина зошто сте навечер будни. Затоа ...

Read More »

Макстил со донации на компјутерска опрема и прехранбени производи ја одбележа 24 годишнината на компанијата

Со донација на прехранбени производи за социјално загрозени семејства во текот на Меѓународната недела за борба против гладот, Макстил ја одбележа 24 годишнината од основањето на компанијата. Означувајќи го својот долгогодишен придонес за заедницата, компанијата додели и компјутерска опрема наменета за ...

Read More »