Daily Archives: 27/10/2021

ИНСТАНТ ЛОЗ НА ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА „ДОМЕ СЛАТКИ ДОМЕ“ – Стан како роденденски подарок од дедо за својот внук

Доделен е и четвртиот од петте стана на инстант лозот „Доме сладок доме“. Државна лотарија со радост ве запознава со Раде Стојчевски, дедото кој на својот внук за роденден му подари стан за роденденски подарок, дарувајќи му 5 инстант лоза ...

Read More »