Daily Archives: 01/11/2021

Истражувањата потврдија: Новиот Eucerin Hyaluron-Filler 3 x Effect е ефикасен во борбата против брчките во 99% од случаите

Дури 200% повеќе хијалурон! Набрзо по 20-тата година моќта на регенерација на хијалуронот во кожата опаѓа, а со тоа опаѓа и еластичноста на кожата, што резултира во создавање брчки и нерамнини. Желбата за вечно млада кожа постои откако постои човекот, а ...

Read More »