Daily Archives: 05/11/2021

Халкбанк ја поттикнува твојата супермоќ за освојување супер награди

Платежните картички се едни од најсовршените инструменти за плаќање во ова наше современо, ,,безготовинско” општество. Но, замисли, покрај брзината и едноставноста при плаќањата, со секоја трансакција со твојата платежна картичка, да бидеш чекор поблиску до освојување награди. Овојпат, Халкбанк АД Скопје ...

Read More »

Како да развиваме филмски туризам?! 

Вчера беше одржан првиот, од серијата на три оnline настани насловени како Продукциски вредности: Туризмот низ објектив, во реализација на ОХО, а поддржани од Град Скопје. Како релативно нова дисциплина во туризмот, т.н екран-туризам останува неистражен и неексплоатиран во Македонија ...

Read More »

Голема заинтересираност во првата недела од отворањето на Ист Гејт Мол

Во првата недела од отворањето, Ист Гејт Мол прерасна во вистинска шопинг престолнина, која ги надмина очекувањата на посетителите. Разновиден избор на голем број на квалитетни брендови, кои што се простираат на 5 нивоа, оригинални содржини за сите генерации, лесниот ...

Read More »