Daily Archives: 19/11/2021

Фото/Овие чанти ќе бидат меѓу најбараните модели што ќе ја одбележат зимската сезона

Модните дизајнери веќе донесоа одлука, овие 5 модели оваа зима ќе ги гледаме на секој чекор, а вие мора да имате барем една од нив во вашиот гардеробер. Големи чанти На модната сцена се враќаат големите, гломазни модели во кои ...

Read More »

Производи неопходни за женското здравје – Јогурт против вагинални инфекции, авокадо против стареење

Жените живеат со забрзано темпо, водат сметка за семејството, за воспитувањето на децата, пазарат, го одржуваат домот, готват и одат на работа. Со таквиот забрзан начин на живот, често го запоставуваат сопственото здравје. Физичкото и психичкото здравје се во директна ...

Read More »