Daily Archives: 23/11/2021

Спиењето го открива карактерот – На десна страна спијат добродушните и веселите, луѓето отворени за нови познанства

Научниците тврдат дека токму во сонот се огледува карактерот и душевната состојба на човекот. Оној кој многу спие се плаши од животот. Се повлекува во сонот како што би се вратил во мајчината утроба, а сето тоа за да ја ...

Read More »

За сјајна коса можете да ги испробате следниве масла за коса

За сјајна коса можете да ги испробате следниве масла за коса. Рицинусовото масло е одлично кога ви е потребно нешто за побрзо растење на косата. Сепак, тоа е прилично масно и лепливо и тешко е да се нанесе на косата, ...

Read More »

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Интензивен влажен бран, подгответе се за претстојниот период!

Конечно пристигна вистинска есен, а пред нас се дождливи денови, студени, со сиви облаци, период кога неизбежно најмногу ќе бидеме дома, помалку ќе се движиме и уште поретко излегуваме на воздух. Есенската детоксикација на организмот е најдобриот начин да се ...

Read More »