Daily Archives: 24/11/2021

Секој себеси си „ги создава“ болестите, a секоја негативна енергија предизвикува болест

Теоријата дека секој себеси си „ги создава“ болестите, веќе не е само екстремна алтернатива на која докторите превртуваат со очите неверувајќи. Размислувањата, стравовите, вербата или неверувањето, подготвеноста за борба или предавањето, сето тоа „се запишува“ некаде во умот и во ...

Read More »

Зошто Бариш Фалај е најдобриот негативец во турските серии

Турскиот актер Бариш Фалај ја изгради својата кариера играјќи моќни негативци во едни од најпознатите турски серии. Познатиот актер кој во 2017 година реши да се посвети на приватниот живот, се врати пред камерите и на екраните на почетокот на ...

Read More »