Daily Archives: 02/01/2022

На врвот на Пелистер заврши настанот „Зимска приказна“ во Битола

Битолската „Зимска приказна” започна со настап на Фолтин, а заврши со првото изгрејсонце во Новата година на Пелистер. Симболично, со изгрејсонцето на првиот ден од новата 2022 година на врвот Пелистер заврши празничната „Зимска приказна“ во Битола, која беше своевиден ...

Read More »