Daily Archives: 06/01/2022

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Натпросечно топли температури, проверете кога ќе има нагла промена на времето ужасна за здравјето!

Продолжува периодот на страшно променливо време, на невообичаено топли денови, а пред нас се и повторно студени денови. Вирусните инфекции и грипот се во полн ек, a пандемијата со коронавирусот повторно беснее.  За да се избегнат вирусните заболувања, вклучувајќи ја ...

Read More »