Daily Archives: 17/01/2022

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Нов влажен и СТУДЕН воздушен бран, сепак не е сè така сиво…

Променливото време продолжува и во следните денови. Променливото, а студено време, влијае на расположението, на раздразливоста, но и на квалитетот на сонот. Докажано е дека при промени на времето, често се соочуваме со нарушено спиење, плиток сон или пак проблеми ...

Read More »