Daily Archives: 21/01/2022

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Пак огромна промена на времето, внимавајте на нарушеното спиење!

Променливото време продолжува и во следните денови. Променливото, а студено време, влијае на расположението, на раздразливоста, но и на квалитетот на сонот. Докажано е дека при промени на времето, често се соочуваме со нарушено спиење, плиток сон или пак проблеми ...

Read More »